Největší rodinný festival Bezva Fest je za dveřmi

Již v sobotu 18. června na Střeleckém ostrově v Litoměřicích se uskuteční druhý ročník Rodinného festivalu Bezva Fest. Po dvouleté pandemické odmlce je zábavný den plný zážitků zpět. Bezva Fest je originální také tím, že za jednotné vstupné získávají návštěvníci vstup na veškeré atrakce a doprovodné aktivity, a tak je postaráno o celodenní zážitek pro celou rodinu.

Mezi letošní hlavní hvězdy se řadí Ben Cristovao, Pokáč, Jaroslav Uhlíř, Lollipopz, Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková, Pigy a Lily, Mlsotkové. Atrakcí bude letos přes třicet. Nebude chybět překážkový běh a netradiční sporty k vyzkoušení. Dál se můžete těšit na velkou hrací zónu s virtuální realitou, youtubery (Tom a Lea, Tary, Veronika Spurná, Fayne), beauty zónu, chlapáckou zónu, retro zónu, Mattel baby zónu, zónu povolání, kreativní zónu, relax zónu pro dospělé, charitativní zónu a tím výčet aktivit zdaleka nekončí. Tohle vše je opravdu jen za cenu vstupného.

Festival nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie. Kromě zábavy samozřejmě hosté nezůstanou o hladu a žízni, protože v areálu bude dostatek rozmanitých stánků, a tak si nejeden mlsný jazýček přijde na své. Bezva Fest se uskuteční 18. 6. 2022 na Střeleckém ostrově v Litoměřicích.

Vstupenky a detailnější informace naleznete na stránkách festivalu www.bezvafest.cz.
POZOR ještě zbývá omezený počet vstupenek.