Během jedné hodiny došlo na středočeských silnicích ke dvěma tragickým střetům s kamiony!

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Ve středu 15. června došlo na Mělnicku a Benešovsku v průběhu jedné hodiny ke dvěma vážným dopravním nehodám s tím nejsmutnějším koncem.

Na Mělnicku

Minutu před 14. hodinou se na silnici I/9 na obchvatu obce Líbeznice na Mělnicku čelně střetly dva vozy. Podle policejní mluvčí vyjel šofér Citroenu Berlingo z nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně srazil s nákladním vozidlem. Muž svým zraněním na místě bohužel podlehl. Lékař zdravotnické záchranné služby už jen potvrdil exitus.

Silnice I/9 byla po celou dobu zásahu a vyšetřování nehody Policií ČR obousměrně uzavřena.

Na Benešovsku

Téměř totožná dopravní nehoda se stala pár minut po 15. hodině na silnici I/3 u obce Olbramovice na Benešovsku. Také zde došlo ke střetu volkswagenu s nákladním automobilem. Na místě se nacházely dvě zraněné osoby. Zranění jedné však byla natolik vážná, že jim přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehla. Pro druhou zraněnou povolala zdravotnická záchranná služba k transportu do nemocnice vrtulník Letecké záchranné služby. Stav řidiče nákladního automobilu si vyžádal posttraumatickou intervenční péči.

Silnice I/3 byla po celou dobu zásahu a vyšetřování události obousměrně uzavřena.

 

Nehoda u Líbeznice. Foto HZS SCK