Policisté vyšetřují krádež fotoaparátu na cyklostezce v Jihlavě, muži na fotografiích by mohli být svědky. Poznáváte je?

JIHLAVA – Ponechat chvilku bez dohledu brašnu s fotoaparátem se vymstilo mladé cyklistce v Jihlavě. Pachatel využil její nepřítomnosti a cenné věci ukradl. Policisté se obracejí na cyklisty, kteří místem projížděli a mohli si něčeho závažného všimnout, aby je kontaktovali na lince 158.

Krádež se odehrála v sobotu 4. června kolem sedmé hodiny večer na cyklostezce v Jihlavě krátce poté, co mladá cyklistka zastavila před veřejnými toaletami. „Fotoaparát měla položený na jízdním kole a na chvíli odešla. Příležitosti ale někdo využil a fotoaparát si odnesl. Dívka tak přišla o fotoaparát značky Canon s brašnou, včetně objektivu a paměťové karty,“ sdělila mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Policisté vyhodnotili kamerové záznamy a nyní by potřebovali znát totožnost cyklistů, kteří se v lokalitě pohybovali společně s dětmi. „Žádáme osoby na fotografiích, případně občany, kteří je poznají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu či vypátrání fotoaparátu,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR