Patnáctiletá maminka utekla se svým dítětem ze zařízení pro mládež. Neviděli jste ji?

PELHŘIMOV – Policisté pátrají po dívce z Pelhřimovska, která v pátek 17. června odpoledne odešla se svou dcerou ze střediska výchovné péče v Černovicích. Pokud jste ji někde potkali, informujte o tom policii na lince 158.

Dívka se po vycházce nevrátila do výchovného zařízení, kde má být s dcerou umístěna, a nedala o sobě žádnou zprávu. Při odchodu měla oblečen krátký černý overal. Kočárek, se kterým se pohybuje, je modré barvy.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

„Dívka je vysoká přibližně 160 cm, má kulatý obličej, štíhlou postavu s viditelným poporodním bříškem a dlouhé odbarvené vlasy do hněda. Na levém horním předloktí má vytetované velké písmeno M, na pravém rameni velké písmeno B a nad kotníkem levé dolní končetiny symbol +,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Mladá maminka má užívat léky, s sebou je ale nemá. Podle sdělení policie se může v tuto chvíli pohybovat kdekoliv na území České republiky. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala mluvčí.