I den strávený s technikou může být zábavný! Přesvědčte se!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Chcete zažít den plný zábavy i poznání? Během Dobrodružství s technikou si budete moci vyzkoušet na vlastní kůži i řadu pokusů, technických vychytávek, nebo soutěží. Čekají vás roboti, elektronika a programování, virtuální realita, ale i laser game a různé experimenty.

Zážitkový interaktivní den není určen jen pro rodiče a děti, ale i pro fandy techniky, vědy a řemesel. Na více než dvou stovkách stanovišť, které připravily firmy, školy a organizace z Jihočeského kraje, si během jednoho dne můžete vyzkoušet řadu pokusů, technických vychytávek, ale i zábavných aktivit a soutěží. Nebudou chybět roboti, stavebnice a interaktivní exponáty z oblasti vědy, techniky a řemesel. Nahlédnete do virtuální reality, nebo si raději zkusíte nějaký simulátor, či trenažér?

Víte vůbec, že v řadě jihočeských firem se vyrábí součástky, které denně používáte ve svých mobilních zařízeních, počítačích, nebo v autě? Přijďte se o tom přesvědčit 22. června na Výstaviště v Českých Budějovicích. Dobrodružství s technikou 2022 začíná v 9 hodin.