Video: V prostředí Krkonošského národního parku se uskuteční gladiátorská bitva

TRUTNOVSKO – Tento víkend zažije Harrachov opět po roce boje v závodech Gladiator Race. Neuvěřitelně pestrý mix různých terénů prověří test vašich fyzických a psychických schopností, ale dá vám také jedinečný zážitek. Závod vyžaduje odvahu, sílu, rychlost i vytrvalost. Stejně jako vlastnosti antických gladiátorů.

A co na vás čeká?  Boje na všech tratích Night, Original a Max, což umožní zkompletovat jedinečnou výzvu Maximus, která má v součtu 21 km zážitků a více jak 85 překážek. Zúčastněte se a vybojujte si speciální medaili za zdolání této unikátní trojkombinace. „Měřený úsek S Kamzíkem tentokrát zavede závodníky až ke skokanskému můstku K120. Pro návštěvníky je i tentokrát připraven bohatý doprovodný program v podobě zbrusu nové warm-up zóny, tejpovací a regenerační stan, JumpBag, který potěší především děti, soutěže pro nejmenší, a to vše vygraduje večerní barevnou show při závodě GR Night. Určitě se máte na co těšit,“ zve na akci mluvčí  Sportvisio – Gladiator Race Václav Husák.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Závod ORIGINAL a MAX jsou kvalifikačním závodem na ME v OCR 2023 na krátké a klasické trati (SHORT COURSE, STANDARD COURSE). Samozřejmostí jsou kategorie Kids I a II a také Fun – upravené trasy hlavního závodu pro malé gladiátory.

Více informací naleznete zde.

Registrovat se na speciální závod můžete zde.