Vážná nehoda na Žďársku: Tři zranění po nárazu auta do stromu. Policie hledá svědky

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek u obce Lísek na Žďársku. Řidič Fordu nezvládl řízení a narazil do stromu, dvě osoby přitom utrpěly těžké zranění. Pokud jste nehodu viděli, ozvěte se policistům na lince 158.

Osobní auto havarovalo ve čtvrtek 23. června v lokalitě Skalského rybníka u obce Lísek. Zatímco osmnáctiletý řidič vyvázl s lehkým zraněním, jeho spolujezdci už takové štěstí neměli. „Jedna spolujezdkyně byla transportována leteckou záchrannou službou s podezřením na těžké zranění do nemocnice. Do nemocnice převezli záchranáři s těžkým zraněním také dalšího spolujezdce,“ uvedla mluvčí policie Stanislava Rázlová. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na více než sto tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Nyní probíhá šetření příčin nehody, a tak se policisté rozhodli obrátit na svědky. „U dopravní nehody měl zastavit cyklista v bílém tričku, který by mohl policistům poskytnout důležité informace k nehodě a situaci, která jí předcházela,“ dodala mluvčí. Policisté vyzývají i případné další svědky, aby se jim ozvali na lince tísňového volání 158.

Foto: Policie ČR