Seniorka bourala s Fordem Fusion do betonového sloupu, na místo musela záchranka

TRUTNOVSKO – Tento čtvrtek došlo krátce po jedné hodině odpolední na silnici I. třídy č. 16 v obci Chotěvice k nehodě osobního auta, za jehož volantem seděla 66letá žena, která se zřejmě nevěnovala plně řízení. Přesná příčina a okolnosti bouračky jsou předmětem šetření trutnovských dopravních policistů.

Žena přejela do protisměru, kde vyjela mimo silnici. Nejdříve narazila do značky a poté do betonového sloupu elektrického vedení. S autem se následně přetočila přes levý bok na střechu. Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zraněnou ženu si do své péče převzali lékaři, kteří ji neprodleně transportovali do nemocnice. „Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 75 tisíc korun,“ říká policejní mluvčí Eliška Majerová.