Uzavírky končí, silnice budou opět průjezdné

TRUTNOVSKO – S nástupem letních prázdnin budou opět plně průjezdné dvě silniční komunikace, důvodem uzavírky byly opravy inženýrských sítí. Na své původní místo se také vrací zastávka autobusu.

Úplná uzavírka v místě křižovatky ulic Dobrovského a Hálkova ve Vrchlabí potrvá do čtvrtka 30. června, kdy se bude na vozovku pokládat asfalt. Od prvního prázdninového dne bude křižovatka opět plně průjezdná. Důvodem uzavírky byla oprava zatrubnění Pilského potoka.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Částečná uzavírka v ulici Pražská ve Vrchlabí, konkrétně v úseku od křižovatky s Valteřickou ulicí po křižovatku s ulicí Fügnerova, bude ukončena taktéž na konci června, v pátek 1. července tudy budou moci řidiči projet bez omezení. K uzavírce došlo kvůli opravě plynovodu a vodovodu, přesunuta musela být také autobusová zastávka. „Od 1. července bude zastávka „Vrchlabí – nemocnice“ opět v provozu na původním místě „u Havla“,“ dodává za město Pavel Řehák.