Co na to manžel, že se z hodné holky Kristýny Hrušínské stala sexy dračice?

Dcera Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové je zatím poslední v řadě herců rodu Hrušínských, který sahá až do 19. století. Kristýna Hrušínská (37) vypadá jako hodná holka z dobré a známé herecké rodiny, ale teď ukázala i svoji druhou tvář, když nedávno kývla na nabídku nafotit odvážné fotky pro Playboy, nejslavnější časopis světa určený v první řadě pánům.

Herečku teď čeká i první hlavní role ve filmu Pánský klub, kde hraje terapeutku pro sexuálně závislé. Zároveň pro Playboy nafotila smyslné a zároveň provokující snímky. Odhodila stud a pochlubila se sexy postavou. „Pózovat pro Playboy původně začalo jako vtípek, který manželovi nadhodili producenti z Punk filmu, že by se to hodilo jako propagace filmu Pánský klub. Matěj se zasmál, doma mi to tlumočil a byl docela překvapený, když zjistil, že mi to vlastně zalichotilo a jsem v pohodě to udělat,“ řekla Kristýna Hrušínská. Je skvělé se dostat do takového časopisu,“ říká Kristýna. Ti, kdo ji znají, byli snímky zprvu možná zaskočeni. Herečka je totiž známá tím, že se nepříliš ráda předvádí.

Chybělo málo a nestala se ani herečkou, když po základní škole nevystudovala konzervatoř, ale hotelovou školu a cestovní ruch. „Já nebyla moc průbojná. Bavily mě jazyky a historie, tak jsem si vybrala cestovní ruch a obor průvodcovství, a to i proto, že jsem ráda cestovala. Což se mi splnilo, protože jsem byla na stáži ve Finsku a v Tunisku. Rok po maturitě jsem ještě provázela cizince po Praze. Jenže divadlo mě nepustilo, takže jsem se pak přihlásila na DAMU,“ vzpomíná herečka, kterou dnes vídáme v divadle, televizi i reklamách.

Zdroj FTV Prima