Konflikt na jihlavské ubytovně: Jeden z aktérů skončil v nemocnici se čtyřmi promile

JIHLAVA – Zásah policistů si v sobotu vyžádal konflikt na ubytovně v Jihlavě. Rozepře mezi dvěma muži, kterou umocnil alkohol, vyvrcholila napadením. Jeden z mužů skončil v nemocnici, druhý putoval na záchytku.

Případ se odehrál v sobotu 25. června po jedenácté hodině večer v ubytovacím domě v Jihlavě. „Mezi dvěma ubytovanými došlo ke slovní rozepři, která vyústila v napadení. Zranění jednoho z nich si vyžádalo lékařské ošetření, třicetiletý muž byl převezen do jihlavské nemocnice. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 4,17 promile alkoholu,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Druhý aktér policistům nadýchal 2,46 promile, a tak jeho cesta končila na záchytce. Šlo o devětapadesátiletého muže, který byl již v minulosti soudně trestán. „Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to ublížení na zdraví a výtržnictví,“ dodala mluvčí.