Vstup zdarma a celodenní program! Takové bude zahájení prázdnin na otrokovickém koupališti

OTROKOVICE – Uvítejte příchod prázdnin pohodovým dnem na městském koupališti v Otrokovicích. Pro veřejnost bude 1. července vstupné zdarma, navíc se chystá i zábavný program pro děti a dospělé.

Už od rána budou moct děti dovádět ve skákacím hradu. Odpoledne od 14 do 17 hodin přinese kopu zábavy dvojice medvídků LOLO a LULU. Nebude chybět interaktivní divadlo s písničkami, tvoření obřích bublin a hraní her. Od 16 do 19 hod si všichni zájemci budou moci také vyzkoušet fitness aktivity s instruktorkami, které kromě krátkých ukázek aqua aerobiku nabídnou i jumping na trampolínkách, active walking i cvičení na bosu.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Při příležitosti prvního prázdninového dnes také proběhne oficiální otevření zrekonstruovaného koupaliště. To sice zahájilo sezónu už 12. června, na slavnostní přestřižení pásky ale dojde až při této slavnostní příležitosti. „Věřím, že si připravený program všichni společně užijeme. Vezměte plavky, ručníky, deky a přijďte si odpočinout na koupaliště. Díky připravenému programu i realizovaným novinkám se nebudete nudit,“ pozvala starostka Otrokovic Hana Večerková.