Hromadná nehoda zastavila hlavní tah na Vsetín, pro motorkáře musel přiletět vrtulník

VSETÍNSKO – Bezmála na 6 hodin zablokovala silnici u Jablůnky na Vsetínsku vážná dopravní nehoda. Došlo při ní ke zranění jednoho z řidičů a motorkáře, kterého musel vrtulník urychleně transportovat do nemocnice.

K havárii v odpoledních hodinách vyrazili hasiči ze Vsetína. Po příjezdu na místo zjistili, že došlo ke střetu tří aut s malým motocyklem. „Při nehodě byl velmi vážně zraněn motorkář. Hasiči asistovali posádce zdravotnické záchranné služby při jeho ošetření. Vzhledem k rozsahu zranění byl na místo povolán vrtulník, který transportoval muže do ostravské nemocnice. Dále byl zraněn řidič vozidla Fiat, kterého převezl sanitní vůz do nemocnice k dalšímu vyšetření. Řidičky z dalších vozidel vyvázly bez zranění,“ popsala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem. „Příčina a okolnosti nehody, která na několik hodin uzavřela silnici, je nyní v šetření Policie ČR,“ dodala Javoříková.

Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK