Přivítejte léto sportovními aktivitami na Prýglu

Brno – oslavte začátek prázdnin na Brněnské přehradě, na které se koná 1. ročník zábavné a sportovní akce Léto na Prýglu. Těšte se na skvělý sportovní i hudební program pro děti i dospělé!

Oblíbená pláž U Sirky nabídne řadu tradičních i netradičních sportů na vodě i na souši. Vyzkoušíte si například teqball, stolní tenis, baseball, atletiku, beachvolejbal, basketbal, fotbal, florbal a mnoho dalšího. Jednotlivá stanoviště budou označena na hrací kartě, za jejíž vyplnění čeká návštěvníky drobná odměna.

Součástí akce bude také tvořivá dílnička, skákací hrad, projížďky na plachetnicích, aquazorbing, či ukázky techniky a dovedností Hasičského záchranného sboru, Městské policie Brno a Vodní záchranné služby.

Užijete si i hudební program. Poslechnete si třeba populární českou skupinu Buty, recesistický rockový soubor Ukulele Troublemakers, brněnskou popovou kapelu Jay Delver, nebo písničkáře Kudlu.

Léto na Prýglu se koná 30. června – 2. července 2022, vstup je zdarma. Podrobnější informace naleznete na webových stránkách akce. Zastavte se s celou rodinou a báječně si to užijte!