Cyklistka si opatřilo kolo na cizí zahradě, daleko ale nedojela

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Policejní hlídka zahlédla včera krátce před pátou ráno ženu na kole, která projížděla Bílovicemi na Uherskohradišťsku. Na tom by nebylo nic divného, kdyby mladá žena nebyla častým návštěvníkem policejní služebny a nejela na kole, které jí očividně nepatřilo.

Policisté začali ihned zjišťovat, zda někde není nahlášena krádež kola. To se nakonec potvrdilo. „O pánské kolo totiž přišel muž z Uherského Hradiště, na jehož zahradě žena v ranních hodinách „úřadovala“. Policisté proto ihned vyrazili za cyklistkou a její jízdu ukončili. Hodinu po krádeži už opět seděla na policejní služebně, kde se ke svému činu přiznala,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kolo za bezmála třicet tisíc korun se ještě tentýž den vrátilo majiteli a zlodějka si vyslechla podezření z krádeže a porušování domovní svobody. „Podle zákona jí hrozí až dvouleté vězení,“ uzavřela Šabatová.