Kde v Kloboukách pořídit nejhezčí fotky? To prozradí nová Instastezka

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Nová Instastezka provede místní i turisty po patnácti nejvíce fotogenických místech Valašských Klobouků. Pořídit tu můžete nejen selfie, ale i stylové záběry s atmosférou.

Start i cíl zájemci najdou v Klobuckém íčku, kde je vybaví letáčkem a nabídnou i fotorámeček pro první fotku jejich dobrodružství. „Valašské Klobouky jsou fotogenické město, které nabízí celou řadu malebných míst a typicky klobuckých pohledů. Jejich výběr jsme soustředili do naší nové Instastezky, která osloví nejen návštěvníka s fotografickým zápalem, ale určitě i každého turistu, který si své výlety rád dokumentuje, klidně na mobil. Zkuste vnímat krásu místa a najít ten nejhezčí úhel. Dejte volnost fantazii a vytvořte své vlastní originální záběry, které nasdílíte na sociální sítě,“ vzkázala Sandra Novotná Kollerová z Klobuckého íčka.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Ty nejhezčí záběry mohou v příštím vydání letáku k Instastezce hrát hlavní roli. Na Instagramu a jiných sítích bude fotkám slušet označení #valasskeklobouky a #fotogenickeklobouky.

Dům J. Bratmanna. Foto: město Valašské Klobouky
Klobucká adrenalinová stezka v korunách stromů. Foto: město Valašské Klobouky
Odpočívadlo u cyklostezky Bevlava. Foto: město Valašské Klobouky