V oblasti Jugoslávská začne platit rezidentní parkování

BRNO – Od 18. července začne na severu Brna v oblasti Jugoslávská platit rezidentní parkování. Radní schválili nařízení, které je nezbytné, aby toto začalo platit od půlky července.

„V letošním roce se rezidentní parkování rozšíří do pěti částí města. Dvě jsou v Králově Poli, tři v městské části Brno-sever. V červenci se přidá oblast Jugoslávská, následovat bude v září oblast Dukelská třída, v říjnu náměstí SNP a v listopadu oblasti Dalimilova a Herčíkova,“ uvedla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Rezidenti a abonenti se budou řídit stejnými pravidly jako jinde v Brně, pro návštěvníky platí zóna C, tedy jedna hodina denně zdarma, ve všední dny od 17 do 6 hodin zaplatí 20 korun za hodinu. Rezidenti a abonenti si své oprávnění mohou vyřídit elektronicky přes osobní stránky uživatele, osobně na Zvonařce 5, návštěvníci zaplatí pomocí aplikace ParkSimply, online parkovacího automatu nebo SMS.