Policie hledá svědky dopravní nehody v Rokycanech

ROKYCANY – Rokycanští policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, která se stala 1. července v době od 16 hodin do 19 hodin v Rokycanech v ulici Boženy Němcové na přilehlém parkovišti u bytového domu č. p. 770.

Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem naboural do zaparkovaného auta tovární značky Volkswagen Passat a bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Neprokázal jeho majiteli svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. „Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na deset tisíc korun. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Rokycanech, nebo zatelefonovat na číslo 974 335 255 nebo 974 335 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158, sdělila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.