Rozchod s přítelkyní řešil mladík zdemolováním zastávek

BRNO – O uplynulém víkendu vyjížděla hlídka do Bohunic, kde mladý muž rozbil zastávky městské hromadné dopravy, jelikož neunesl rozchod s přítelkyní. Škoda přesáhne deset tisíc korun, jedná se tak o trestný čin.

Svědek brzy ráno uviděl muže, který s tyčí v ruce demoluje skleněné výplně zastávek. Když strážníci dorazili na místo, uviděli pětadvacetiletého mladíka, kolem kterého bylo sklo ze sedmi tabulí. Osmá byla na místě, zela v ní ale díra. Podezřelý odmítal nařčení, že by se činu dopustil, nechtěl ani ukázat občanský průkaz. „Poté začal být nervózní a rozmrzelý a máchat kolem sebe rukama, museli jsme ho proto spoutat,“ dodává tiskový mluvčí Pavel Šoba. Strážníci našli dřevěnou tyč, kterou zastávky rozbíjel, tehdy se přiznal, že je skutečně zdemoloval z důvodu rozchodu s přítelkyní. Předpokládaná škoda pravděpodobně přesáhne hranici deseti tisíc korun, muž je tak podezřelý z trestného činu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.