Havárie vodovodu ve Zlíně zkrátí trasu autobusové linky

ZLÍN – Kvůli havárii vodovodu musí dělníci provádět výkopové práce na silnici v Jaroslavicích. Autobusová linka č. 31 proto bude mezi 9. a 17. hodinou končit jízdu na zastávce Jaroslavice-náves.

Dopravní společnost Zlín – Otrokovice trasu linky zkrátila kvůli uzavření Anenské ulice pro všechna vozidla. „Autobusovou linku č. 31 proto musíme v Jaroslavicích ukončit již zastávkou Jaroslavice-náves. Zastávky Jaroslavice-hasičská zbrojnice a Jaroslavice-točna nebudou po dobu výluky obsluhovány. Cestujícím se za zkrácení linky omlouváme,“ uvedl vedoucí dopravního úseku Pavel Nosálek.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Výluka se zkrácením linky 31 v Jaroslavicích jen po zastávku Jaroslavice-náves je plánována na čtvrtek 7. července na dobu od 9 do 17 hodin. „Tato výluka se zopakuje ještě pro dokončování opravy silnice po výkopu v pondělí 11. července, ale již jen asi na dvě hodiny,“ doplnil Pavel Nosálek.