Cyklista se zalekl protijedoucího vozidla Jeep Cherokee a přeletěl přes řídítka

NÁCHODSKO – U nehody, ke které došlo tento čtvrtek se pohyboval také neznámý řidič na elektromotocyklu. Policisté po něm pátrají, protože právě on by mohl objasnit, jak ke všemu před Žďárem nad Metují došlo.

O půl dvanácté dopoledne jel 41letý cyklista od Žďáru nad Metují do Maršova nad Metují, v tu chvíli ho pravděpodobně vylekalo protijedoucího auto Jeep Cherokee, prudce zabrzdil a přelétl přes řídítka. V uvedenou dobu měl automobil Jeep předjíždět ve stejném úseku dosud nezjištěného řidiče jedoucího nejspíše na elektromotocyklu.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Z důvodu objasnění nehodového děje právě po řidiči neznámého elektromotocyklu pátráme,“ říká policejní mluvčí Eliška Majerová. Policisté žádají nejen řidiče elektromotocyklu, ale také další případné svědky, kteří mohou cokoliv k nehodě sdělit, aby se přihlásili přímo policistům z dopravního inspektorátu Náchod na adrese Plhovská 1176, nebo telefonicky na telefonním čísle 974 534 111. Kontaktovat můžete také tísňovou linku 158.