Jihlavští policisté hledají tyto dva muže. Víte, o koho jde?

JIHLAVA – Na ulici Březinova v Jihlavě došlo v neděli 19. června k fyzickému napadení, jehož obětí byli dva muži. V souvislosti s případem pátrají policisté po mužích na fotografiích. Pokud je znáte, kontaktujte policejní linku 158.

Po druhé hodině ráno napadl útočník v prostoru před podnikem dva muže, poté z místa odešel. Zranění jednoho napadeného si vyžádalo ošetření v nemocnici. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Bezpečnostní kamery zachytily dva muže, jejichž totožnost by policisté nyní potřebovali zjistit. „Jeden z nich měl na sobě oblečené černé tričko a tmavé kraťasy, na obou rukách má tetování. Druhý muž měl oblečené světlé tričko a kraťasy, na hlavě měl černou kšiltovkou,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Pokud některého z mužů poznáváte, obraťte se na policejní tísňovou linku 158. Policisté uvítají také veškeré další informace, které by jim pomohly případ objasnit.

Foto: Policie ČR