Do židovské čtvrti v Třebíči se řidiči o víkendu nedostanou. Město chystá i další uzavírky

TŘEBÍČ – Během měsíce července proběhne v Třebíči několik uzavírek. Jedna z nich čeká řidiče již o víkendu v souvislosti s akcí Oživené židovské město. O dva týdny později budou uzavřeny ulice Benešova a Aug. Kratochvíla a další z uzavírek, která potrvá až do konce srpna, se dotkne ulice Obránců míru.

Tradiční slavnosti pod názvem Oživené židovské město proběhnou v Třebíči ve dnech 15. – 17. července. Psali jsme o tom zde. Z toho důvodu bude od 15. července od 8 hodin do 17. července do 17 hodin pro veřejnost úplně uzavřena část parkoviště v ulici V. Nezvala. Parkoviště bude vyhrazeno pro majitele parkovacích karet Zámostí.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Zároveň bude platit úplná uzavírka ulic Blahoslavova, L. Pokorného, Havlíčkovo nábřeží, Tiché náměstí, Stinná a nám Rabína Ingbera, a to v těchto časech: od pátku 15. července od 8 hodin do soboty 16. července do půlnoci a v neděli 17. července od 8 do 17 hodin.

Další plánované uzavírky

V ulicích Benešova a Aug. Kratochvíla bude od 14. července probíhat frézování asfaltu a poté úprava dešťových vpustí a obrubníků. Práce budou probíhat za provozu, pouze s omezením. Na přelom července a srpna, konkrétně od neděle 31. července od 18 hodin do úterý 2. srpna dopoledne je pak kvůli pokládce finální asfaltové vrstvy naplánována úplná uzavírka těchto ulic.

Poslední, tentokrát dlouhodobá uzavírka se dotkne ulice Obránců míru, kde začnou řemeslníci od 14. července vyměňovat v bytových domech balkóny. Z toho důvodu bude v ulici každý všední den od 7 do 17 hodin uzavřen chodník i parkovací stání. Práce potrvají do konce srpna.

Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč