Jihlavské letní kino zve na první letošní film. Diváky čeká premiéra filmu Hádkovi

JIHLAVA – Amfiteátr v Jihlavě ožije tento týden letním kinem. Během prázdnin postupně nabídne divákům celkem šest snímků. Těšit se mohou na film Zátopek, Jurský park nebo Duna.

První letošní film je na programu už ve čtvrtek 14. července. „Jako první promítneme premiéru české novinky – filmu Hádkovi. Začátek je naplánován na půl desátou večer,“ uvedla Lenka Kremláčková z příspěvkové organizace Brána Jihlavy.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Diváci se ale mohou těšit například i na film – Zátopek, oceněný osmi Českými lvy, který uvidí 28. července. V srpnu je pak čeká promítání slavného Jurského parku nebo filmu Duna. Podrobnější informace jsou uvedeny na webových stránkách.

Ve srovnání s předchozími lety je v amfiteátru nově zajištěno profesionální ozvučení a na promítání velkých filmů i výkonnější technika. Hlediště amfiteátru navíc prošlo rekonstrukcí, jejíž poslední etapa proběhla letos na jaře.

Jednotlivé projekce začínají v červenci přibližně ve 21:30 a v srpnu o půl hodiny dříve. Vždy se ovšem čeká na ideální promítací podmínky.

 

Program:

14. července – Hádkovi

21. července – Všechno, všude, najednou (titulky)

28. července – Zátopek

4. srpna – Párty Hárder: Summer Massacre

11. srpna – Jurský park

18. srpna – Projekce bude doplněna

25. srpna– Duna (2021) (titulky)