S luxusní Audinou „načechrala“ sloup veřejného osvětlení

UNIČOVSKO – Nevídaný kousek se včera povedl 66leté řidičce luxusního vozu Audi Q3, která v Šumvaldu na Uničovsku vyjela ze silnice a narazila do sloupu veřejného osvětlení, který porazila.  Podle policie se řidička plně nevěnovala řízení, bohužel se při nehodě zranila.

Včera po 18. hodině vyjížděli policisté k dopravní nehodě v Šumvaldu na Uničovsku. „Podle prvotních informací se 66letá řidička automobilu Audi Q3 jedoucí od Nové Dědiny na Břevenec plně nevěnovala řízení, s vozem vyjela vpravo mimo pozemní komunikaci, kde narazila do sloupu veřejného osvětlení,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová. Při nehodě se řidička zranila a byla zdravotnickou záchrannou službou transportována do nemocnice. Alkohol za volantem vyloučila dechová zkouška, způsobená škoda byla vyčíslena přes čtvrt milionu korun. „Dopravní nehodou se policisté i nadále zabývají,“ dodala Vaňharová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.