Tradiční pivní festival v Telči již tento víkend. Letos navíc s jednou novinkou

TELČ – Další ročník oblíbeného Pivního festivalu se koná o víkendu na Panském dvoře v Telči. Návštěvníky čeká spousta kvalitního jídla, ale především ochutnávka skvělých piv z minipivovarů. A chybět nebudou ani soutěže, hudba a nově turnaj v beerpongu.

Festival odstartuje v sobotu 16. července ve 12 hodin. Účast přislíbily pivovary Nachmelená opice, Minipivovar Valášek, Rodinný pivovar Švihov, Pivovar Malešov a Panský pivovar Telč. Letošní ročník navíc zpestří turnaj v beerpongu o hodnotné pivní ceny.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

K patřičné pohodě přispěje samozřejmě i hudba. Návštěvníci se mohou těšit na kapely Vzhůru a níž, Jurský park, Gorilla Crash, Lojzas Brojlers, Svahová dostupnost a DJ Barny.

Vstupné je 230 korun pro dospělého, děti do 15 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma. Vstupné pro dvě osoby na beerpong činí 700 korun, v ceně je zahrnuta konzumace piva v rámci hry.