Muž napadl druhého zezadu, mlátil ho do hlavy a kopal do něj

BRNO – Incident mezi dvěma muži se odehrál u brněnského nádraží v nočních hodinách. Po hádce agresor zezadu napadl druhého tak moc, že zůstal ležet na zemi.

Svědek oslovil hlídku kontrolující okolí a postěžoval si na muže, který po fyzickém napadení zůstal ležet nehybně na zemi. Hlídka k němu rychle přispěchala od kolemjdoucích se dozvěděla, že již byla zavolána záchranná služba. Sedmačtyřicetiletý muž měl tržnou ránu na hlavě, kterou mu způsobil útočník údery a kopanci, po kterých se svalil na zem. „Hlídka se mezitím spojila s kolegy z dohledového centra městské policie, kteří přetočili kamerové záznamy a souběh událostí potvrdili. Strážníci tak získali popis údajného agresora i směr, kterým odešel a brzy ho dopadli v ulici Bašty,“ informuje Pavel Šoba, tiskový mluvčí brněnské městské policie. O pět let mladší protivník se k činu přiznal a dodal, že celé situaci předcházel ještě jiný incident. Skončil v rukou republikové policie.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.