Policisté pátrají po nezvěstném 80letém muži

HRADECKO – Od včerejších podvečerních hodin se pátrá po muži z Hradce Králové, který v jednu hodinu odpoledne vysadil manželku v blízkosti hradeckého krajského soudu, která šla ke kadeřnici. Senior poté odjel zaparkovat, od té doby je bohužel nezvěstný.

Žena se svého manžela s pomocí své dcery snažila najít, bohužel neúspěšně. Proto po šesté hodině večerní nahlásila celou situaci na policejní tísňovou linku. „Policisté vyhlásili pátrání jak po muži, tak i po osobním vozidle značky Peugeot s registrační značkou 1H4 44 62. Prověřili zdravotnická zařízení, příbuzenstvo, parkovací místa i parkovací domy po městě, jeho bydliště i výjezdové komunikace z města, hlavně směrem na Pardubice a na Polsko. Zatím však bez kladného výsledku,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté žádají veřejnost o pomoc, kdo má k případu jakékoliv informace ať prosím kontaktuje tísňovou linku 158.

Miroslav Hampl je vysoký zhruba 160 cm, má šedé vlasy a zelené oči. Na sobě měl zelenomodré tepláky, šedočervenou košili, na nohou gumové pantofle černé barvy.