Těžce zraněný muž zůstal přes noc ležet na zahradě, další den ho našli jeho kolegové

JESENICKO -Smůla i štěstí potkaly dvaačtyřicetiletého muže z Jesenicka. V pondělí večer sám doma popíjel a když vyšel na balkón a opřel se o zábradlí, to se s ním prolomilo. Při pádu z třímetrové výšky se těžce zranil a přes noc zůstal ležet na zahradě. Až další den ho objevili jeho kolegové. 

V pondělí 18. července večer dvaačtyřicetiletý muž z Jesenicka sám doma popíjel. Když vyšel na balkon domu, opřel se o zábradlí, které se s ním prolomilo, a on spadl z třímetrové výšky na zahradu. “Přitom se mu trámek ze zábradlí zapíchl do stehna levé nohy a muž zůstal nehybně ležet,” uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. Když se muž druhý den neobjevil v práci a nezvedal telefon, rozhodli se ho dva jeho kolegové ráno doma navštívit. To bylo obrovské štěstí, protože svého kolegu našli zraněného ležet pod balkonem a ihned přivolali zdravotníky, kteří muže letecky transportovali do Fakultní nemocnice v Olomouci. “Prvotním šetřením na místě jsme nezjistili cizí zavinění,” dodal Hejtman.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.