V areálu stojí nové tribuny za stovky tisíc

TRUTNOV – Radnice chce zajistit sportovním fanouškům větší komfort, když sledují zápas. Proto nechala nainstalovat nové tribuny za statisíce, část nákladů by měla pokrýt dotace.

V průběhu července byly nainstalovány čtyři nové tribuny v areálu pálkových sportů, které by měly pojmout okolo sto dvaceti diváků. Fanoušci budou mít díky nim daleko větší komfort při sledování zápasů. Náklady na jejich pořízení včetně instalace se vyšplhaly na více než půl milionu korun, radní mají ale v úmyslu získat dotaci ve výši dvě stě sedmdesát tisíc korun. „Naším cílem je pořádat mládežnické turnaje na úrovni republikových a mezinárodních soutěží. Chtěli jsme proto zkvalitnit zázemí nejen pro hráče, ale také pro diváky. Ono při takových turnajích tvoří doprovod, jako jsou trenéři, rodiče a sourozenci, mnohem více lidí, než je počet samotných hráčů,“ říká sportovní ředitel mládeže Rytíři Trutnov Roman Klempíř.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.