Vezměte svůj kostým na Budějcký Con Fest!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Hned na dvou místech v krajském městě se zanedlouho rozjede Budějcký Con Fest Na Tahu. Přednášky s filmy o Spiermanovi a Star Wars doplní laser game arena, výstava memů i virtuální realita. A za fotografii svého gosplay kostýmu můžete vyhrát komiksy!

Znáte Nerdopolis? Tohle duo nerdů se postará o úvod festivalu. Baví napříč sociálními sítěmi nejen svými memy a vtipy na téma fantasy, sci-fi, komiksy a jejich hrdinové, ale rozšiřují své obzory různými zajímavostmi a informacemi ze světa popkultury. Nenechte si ujít příležitost, kdy ze zaprášeného sklepa vyleze na světlo světa jeden z nich, Libo-Wan Kenobi! Proč? No přece aby vás s humorem sobě vlastním provedl historií jednoho z nejoblíbenějších hrdinů Spidermana! Zjistěte, jestli může být internetový šprýmař vtipný i ve skutečném životě! Druhý den přispěje svou troškou do mlýna přednášek StarBoyz. Čtveřici zapálených fanoušků Star Wars doprovodí film Star Wars: Empire strikes back.

Navštívíte venkovní laser game arénu v letním kině Háječek? Čekat tam na vás bude i výstava memů, virtuální realita, nebo burza komiksů a knih. Pokud svůj kostým vyfotíte, můžete vyhrát komiksy. Tak nezapomeňte, že od 4. srpna 20. hodin najdete Budějcký Con Fest Na Tahu kromě Háječku i v budově Jihočeské univerzity v Dukelské ulici v Českých Budějovicích.