Vyberte si z nabídky Kinematografu bratří Čadíků!

JINDŘICHŮV HRADEC – Už jste letos navštívili letní kino? Ne? Pak se vydejte do Jindřichova Hradce. S Kinematografem bratří Čadíků absolvujete cestu domů, s Gumpem budete hledat psí štěstí, vyřešíte krizi středního věku čtyř kámošů a možná přijmete pozvání na svatbu čarodějnice.

Cesta domů vás 31. července opět zavede do rodiny Papošů. Tradičního zemědělce Papoše začíná trápit stáří a skutečnost, že jeho syn Ludva nechce přebrat statek. Ludva chce totiž zůstat revírníkem v místním lese. Jak to dopadne s prodejem jeho hájenky a vyrovná se jeho žena s tím, že na něj mají políčeno některé místní ženské?

Příběh o hledání psího štěstí a také o překážkách a pastech na cestě k tomu správnému člověku, rozehraje 1. srpna Gump – pes, který naučil lidi žít. Vydáte se s ním do světa, o kterém mnoho z nás moc neví, abyste zjistili, jak vás vidí zvířata a jak je náš svět pro ně důležitý?

Hned 2. srpna si kámoši Prvok, Šampón, Tečka a Karel přiznají, že nežijí tak, jak si představovali. A rozhodnou se svou krizi vyřešit provokativní hrou a plněním odvážných úkolů. Jak čtyřicátník zjistí, jestli je opravdovej chlap? A je vůbec možné zabránit korozi svých ideálů, rozplynutí snů a scvrkávání varlat?

Zachránili jste nedávno svět a myslíte si, že vám to zaručuje celoživotní zásobu štěstí? Ale jděte! Každodenní život má přece protivný zvyk znovu vám házet klacky pod nohy. Příšerákovi 2 se po roce od velkého dobrodružství vrátí do starých kolejí, z nichž je vytrhne až pozvánka na svatbu čarodějnice Baby Jagy a komorníka Renfielda. Než si ale řeknou “ano”, zničí slavnostní den nezvaný host.

Máte vybráno? Tak teď už jen musíte dorazit v daný den ve 21.30 hodin do parku pod gymnáziem v Jindřichově Hradci!