Ochutnejte to nejlepší ze světového street foodu a užijte si bohatý doprovodný program

Veselí nad Moravou – lákavé slavnosti plné dobrého jídla, piva a zábavy se konají první srpnovou sobotu. Přijďte a ochutnejte vynikající speciality na akci Street food, na své si přijde určitě každý.

Těšte se především na širokou nabídku streetfoodových pochutin, čerstvých ryb i šťavnatých burgerů. Ochutnáte tradiční pokrmy Srí Lanky a zjistíte, co se vaří v Africe. V nabídce bude také pikantní pljeskavica, pálivé dobroty bohaté na chilli a dokonce i hmyz. Máte-li raději sladké, udělají vám radost usmažené koblížky, křehké vafle, lehké makronky nebo ledové nanuky. Pro milovníky známého zlatého moku je nachystána nabídka piv z malých okolních i vzdálenějších minipivovarů.

Zajímavá bude taktéž kaskadérská show, která je součástí doprovodného programu. Představí se vám dva kaskadéři Kateřina Jandová a Jakub Kykal. Show je díky Katce elegantní, Kuba zase dodá agresi. Každý jezdí na své motorce, ale část show je tvořená skvělou tandem jízdou.

Kromě toho všeho nabízí program i další aktivity:
14:30 – 19:00 / půjčovna ePIT biků
15:00 / Koncert K4 band
16:30 / Exhibice na motocyklech
17:00 / Koncert Hadramašmátrá
18:30 / Exhibice na motocyklech
19:00 / Koncert Horizont
20:30 / reprodukovaná hudba

Slavnosti se konají 6. srpna 2022 od 14.00 do 22.00 na náměstí v jihomoravském městě Veselí nad Moravou. Vstup je volný. Chcete-li si nejen pochutnat, ale také se pobavit, zastavte se, jste srdečně zváni!