Už jste viděli pohádku na zámku?

JINDŘICHŮV HRADEC – Pokud jste ještě neměli to štěstí vidět pohádku na zámku, teď přišla vaše chvíle! Seberte děcka a vydejte se hledat Čertův poklad!

Také vaše děti milují čtení a vyprávění pohádek? Ale možná jsou raději jejich reálnou součástí, ne? A co teprve na zámku! Jedinečnost tohoto projektu spočívá v tom, že se totiž pohádka nehraje klasicky na podiu, ale děti procházejí zámkem a v jednotlivých komnatách, sklepeních či dračích slujích se odehrává děj příběhu. Princezna Jasmína netrpělivě očekává svého ženicha, a protože chce poznat jeho pravou povahu, vymění se se svou služkou Žofií. Podobný nápad však dostane i princ a jeho sluha. A aby toho ještě nebylo málo, všichni se dozvídají, že pan král před lety slíbil princeznu drakovi za ženu.

Kdo je pravý hrdina a kdo má upřímné srdce? To se dozvíte ve veselé pohádce Čertův poklad, která se odehraje v komnatách jindřichohradeckého zámku. A protože vše probíhá uvnitř, hraje se za každého počasí. Tak neváhejte a vydejte se tam ve dnech 2., či 3. srpna. Můžete si vybrat čas 9.30, 10.45, 14, nebo 15.15 hodin.