Třebíč chystá na srpen uzavírky silnice, parkovišť i chodníků

TŘEBÍČ – Po celý příští týden bude v Třebíči uzavřena ulice Na Kopcích. Další uzavírka se dotkne ulice Dělnické náměstí, kde řidiči od příštího týdne nezaparkují a uzavřeny budou i chodníky. V druhé polovině srpna pak čeká krátká uzavírka parkoviště v ulici Pod Zámkem.

V ulici Na Kopcích dojde v termínu od 8. srpna od 7 hodin do 15. srpna do 12 hodin k úplné uzavírce silnice, včetně parkoviště u základní školy. Důvodem je pořádání akce Třebíčské kolečko v areálu letního kina.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

V ulici Dělnické náměstí bude od 8. srpna od 6 hodin do 14. října do 17 hodin probíhat rekonstrukce silnice a výstavba nových parkovacích stání. V lokalitě budou v uvedeném termínu uzavřeny chodníky i parkoviště.

Další uzavření parkoviště, tentokrát v ulici Pod Zámkem, proběhne v termínu od 19. srpna od 6 hodin do 21. srpna do 12 hodin. Důvodem je zajištění zázemí při konání akce Slavnosti tří kápí.

Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč