Oheň řádil v podkroví rodinného domu, škoda je za 600 tisíc korun

TRUTNOVSKO – K požáru došlo včera v Úpici v Regnerově ulici krátce po sedmé hodině večerní. Na místo muselo přispěchat pět hasičských jednotek a bojovat nejen s plameny ohně, ale také s nepříjemným kouřem.

Požár v podkroví rodinného zjistila včera večer maminka, která stihla dům opustit i se čtyřmi dětmi ještě před příjezdem hasičů. „Rychlým zásahem nedošlo k rozšíření na střešní konstrukci, požárem byl zasažen prostor jednoho podkrovního pokoje, poškozen sálavým teplem a zplodinami hoření byl ještě další pokoj, chodba a půda v podkroví. Velitel zásahu hlásil likvidaci požáru před 20. hodinou,“ říká mluvčí hasičů Martina Götzová. Naštěstí se při události nikdo nezranil.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Proč k požáru došlo je nyní předmětem vyšetřování. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Trutnova a dobrovolné jednotky Úpice, Havlovice, Hajnice, Batňovice.