Plavecký stadion Podolí je úžasným místem relaxace i sportu

Milujete koupání a s ním spojené vodní hrátky, a přitom trávíte léto v Praze? To vůbec nevadí. Navštivte Plavecký stadion Podolí, který najdete na pravém břehu Vltavy. Patří mezi nejoblíbenější pražská sportoviště. Můžete plavat v krytém i venkovním bazénu s příjemnou teplotou, skákat ze skokanské věže, sjet tobogán nebo relaxovat v sauně. Pro malé děti je k dispozici brouzdaliště. Přijďte aktivně odpočívat.

Co nabízí plavecký stadion Podolí?

Pražský plavecký areál v Podolí patří mezi nejznámější a nejoblíbenější relaxační a sportovní prostory. I samotná stavba má působivý vzhled, je ve tvaru vlny. Pojďte dál a…

Plavecký bazén v Podolí, Praha. Autor: Chmee2. Zdroj: Creative Commons BY 3.0
Plavecký bazén v Podolí, Praha. Autor: Chmee2. Zdroj: Creative Commons BY 3.0
  • Zaplavte si v bazénu! Můžete ve vnitřním (50 m), v létě ve venkovním (50 m) a po celý rok ve vyhřívaném (celoroční provoz, 33 m). Plavecký stadion Podolí je prostě rájem plavání.
  • Nebo si užijte vodní radovánky pod vodním hřibem a na tobogánu. Zažijte adrenalin a skočte do bazénu ze skokanské věže.
  • Podpořte na jaře, na podzim a v zimě své zdraví a relaxujte v sauně či páře!
  • Využijte rehabilitačních služeb a objednejte si reflexní masáž, vířivku, elektroterapii a mnoho dalších procedur rehabilitační a fyzikální medicíny. V plaveckém areálu Podolí vás budou hýčkat.
  • „Dejte si do těla” a zasportujte si v Podolí ve fitness!
  • Plavecký bazén Podolí nabízí další služby, například kadeřnictví, kosmetiku, prodejnu plavek a plaveckých potřeb nebo individuální výuku plavání.

Staňte se členem FB skupiny Fajnvylety.cz a získáte přístup ke stovkám tipů na zajímavé výlety. Podělte se o fotky a zážitky z vašich výletů.

Ilustrační foto. Zdroj: Pixabay.com
Ilustrační foto. Zdroj: Pixabay.com

Kdy vyrazit na výlet do Plaveckého stadionu Podolí?

Aktuální informace o otevírací době, vstupném a obsazenosti bazénu si můžete ověřit na internetových stránkách ČEZ Plavecký stadion Podolí.
Nechcete stát ve frontě na vstupenky? Objednejte si je z pohodlí domova, a to kliknutím na následující odkaz: go.ticketportal.cz.

Jak se dostat do plaveckého areálu v Podolí?

Využít můžete městskou hromadnou dopravu: tramvajová zastávka Kublov, tramvaje č. 2, 3,17, 21.
Návštěvníci s platnou vstupenkou mají úschovnu kol zcela zdarma.
Placené parkoviště pro automobily se nachází před areálem.

Místo výletu

Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Praha
Město: Praha

Kontakt

Česká Unie Sportu, z.s
Plavecký stadion Podolí
Podolská 74
147 00 PRAHA 4

telefon: +420 220 407 311, +420 241 431 795
e-mail: info@pspodoli.cz
www: pspodoli.cz

Tip na fajn výlet

Toboga Fantasy Praha, to je skvělé místo her a zábavy pro celou rodinu. Je to místo, kde vás čeká spousta zábavy a nezapomenutelných zážitků.