Totožnost muže z Hranické propasti není dosud známa. Neznáte ho?

HRANICKO – Ve středu 3. srpna bylo na hladině jezírka v Hranické propasti na Hranicku nalezeno tělo muže neznámé totožnosti. Policii se do dnešního dne nepodařilo odhalit jeho totožnost, proto se se žádostí o pomoc obrací na veřejnost. 

Ve středu 3. srpna bylo na hladině jezírka v Hranické propasti nalezeno tělo muže neznámé totožnosti, ohledáním nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla podíl další osoba. O případu jsme vás informovali v tomto článku. “Do dnešního dne se nám bohužel nepodařilo odhalit jeho totožnost. Proto se s žádostí o pomoc obracíme na širokou veřejnost, která by nám v tomto směru mohla pomoci,” uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Podle poznatků, které má policie k dispozici, by se věk neznámého mohl pohybovat mezi 25 – 40 lety. K postavě lze říci, že se jednalo o muže štíhlé, atletické postavy, vysokého 194 centimetrů a vážícího 67 kilogramů. Vlasy měl světle hnědé, krátké, možná i vlnité s délkou do 5 centimetrů. Hlava je tvaru oválného se světlým obočím, tenkýma k hlavě přilehlýma ušima a bradkou a knírem do délky 0, 8 centimetrů. Dalším identifikačním znakem je jizva v levém podbřišku. Barvu očí se nepodařilo zjistit.

Jakékoliv informace k totožnosti neznámého muže, případně poznatky k místu, kde se pohyboval nebo pobýval v posledních týdnech volejte kdykoliv na bezplatnou linku 158. Policie také dosud nezjistila, kdo v dané lokalitě Hranické propasti provádí úklid odpadkových igelitových pytlů. Proto se obrací i na tyto osoby nebo na svědky, kteří mají informace o úklidu těchto prostor, aby je kontaktovali na bezplatné lince 158.