Řidič srazil v noci v Prostějově cyklistu a ujel. Neviděli jste nehodu?

PROSTĚJOV – Dnes v noci se v Prostějově stala vážná dopravní nehoda. Dosud neznámý řidič srazil na kruháči blízko aquaparku cyklistu a těžce ho zranil. Od nehody ujel, aniž by poskytl zraněnému první pomoc. Policie hledá svědky nehody.  

Dnes v 00:30 hodin se stala dopravní nehoda na kruháči mezi ulicemi Anenská x Krasická x V Polích x Drozdovice v Prostějově. Doposud neznámý řidič v neupřesněném autě jel pravděpodobně po Krasické ulici směrem ke kruhovému objezdu. “Při jízdě po něm srazil 54letého cyklistu, který jel ve směru od ulice Anenská na Drozdovice a způsobil mu těžké zranění,” uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Řidič po nehodě nezastavil a jel dál, aniž by zraněnému muži poskytl první pomoc. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 5 000 korun. Policie zahájila trestní stíhání za ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci řidičem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie hledá svědky nehody, aby zjistila totožnost řidiče a jeho vozu a mohla objasnit tuto závažnou nehodu. Pokud jste nehodu viděli, kontaktujte prosím bezplatnou linku 158.