Chystáte se na triatlon do Volyně?

VOLYNĚ – Kombinujete rádi plavání, kolo a běh? Tak to se určitě přihlásíte na amatérský závod triatlonového typu, který je vhodný pro všechny, kteří se chtějí trochu rozhýbat, otestovat svoje schopnosti a třeba se i pobavit. Pojďme zjistit, co vás čeká.

Kvalita i teplota vody volyňského koupaliště je výborná, tak šest bazénů vždy s výlezem na břeh tu jistě zvládnete. Příliš snadné, říkáte? Tak co kdybyste si to trochu ztížili a vzali si na sebe nějaký kostým? Inu, srandy není nikdy dost, tak klidně můžete. Akorát ho samozřejmě pro plavání musíte přizpůsobit. Zvlněným terénem kolem Volyně potom vyrazíte na patnáctikilometrovou cyklistickou část. Trať je vhodná pro horská kola, protože pojedete přes pole, louky a les, ale povoleny jsou všechny typy kol. Bude pouze částečně uzavřena, takže musíte dodržovat pravidla silničního provozu, pokyny policie a pořadatelů. Přilba je pochopitelně povinná.

Kam vás zavede běžecká část? Tříkilometrový běh si dáte kolem koupaliště trasou podobné charakteristiky, jako je cyklistická. A časový limit? Není stanoven. Akorát že pokud si pobyt na trati protáhnete, nikdo vás asi v cíli už nepřivítá. A to by byla škoda, ne? Tak neseďte doma a vydejte se na Volyňský triatlon vol. 10! Začíná na koupališti ve Volyni 27. srpna ve 13 hodin.