VIDEO: Podřezala si žíly. Policisté nešťastnou ženu zachránili

BRNO – Dramatický souboj s časem se podařilo vyhrát policistům z oddělení hlídkové služby v Brně. Zachránili ženu, která chtěla spáchat sebevraždu.

Ve středu večer spěchali brněnští policisté do domu jednačtyřicetileté ženy, která svým blízkým poslala text, ze kterého pochopili, že se s nimi loučí. Na zvonění a bouchání na okna nikdo uvnitř domu nereagoval, proto přizvali na místo k otevření dveří hasiče. Ještě před jejich příjezdem si však všimli pootevřené ventilačky, kterou se jim podařilo zcela otevřít. Oknem se potom protáhli dovnitř domu. Policisté prošli bytem a v koupelně ve vaně nalezli ženu se svěšenou hlavou. Voda ve vaně byla zbarvená krví a žena měla na obou předloktích řezné rány. V okolí vany se nacházela také prázdná platíčka od léků. „Policisté ženě poskytli první pomoc, pomocí ručníků zamezili dalšímu krvácení a přivolali na místo záchranáře“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.