Do Budějc přijede Pražský výběr!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Co si představíte, když se řekne Pražský výběr? Ironii, recesi, odvaz? Bizarní oděv, masky, paruky, netradiční úpravy vlasů? Nebo začnete zpívat Pražákům, těm je tu hej? To klidně můžete s původními členy kapely, protože do jihočeské metropole přijedou všichni v čele s Michaelem Kocábem.

A právě on tuhle českou rockovou skupinu v roce 1976 založil. Ve druhé polovině 70. let hráli populární jazz rock a počátkem 80. let změnili styl. V rozmezí let 1983 a 1986 je zakázali a ke koncertování a vydávání alb se vrátili až ve druhé polovině 80. Po roce 1989 vystupovala skupina spíše sporadicky, větší množství koncertů znovu pořádala až po roce 2000.

Znáte skladby z alba Straka v hrsti, nebo posledního alba Běr?  Tak oprašte texty a společně s dalšími skladbami, které dostaly nový kabát, si je zapívejte na koncertě. Pražský výběr s Michaelem Kocábem, Michalem Pavlíčkem, Vilémem Čokem, Klaudiem Kryšpínem, Jiřím Hrubešem a již stálým hostem DJ Roxtarem vystoupí v českobudějovické Žižkárně 20. srpna v 17 hodin!