Už tento pátek se koná Memoriál Bohuslava Šulce. Přijďte si užít napínavý závod

CHRUDIMSKO – Na tradiční večerní soutěž v požárním útoku můžete zavítat v pátek od osmi hodin večer na požární stanici Seč. Soutěž je věnována skvělému profesionálnímu hasiči, který opustil řady hasičů v roce 2019, ve věku osmašedesáti let. V nevšedním závodu si to mezi sebou rozdají různá družstva dobrovolných hasičů.

„Tento druh soutěže je pro závodníky ztížen minimálním osvětlením, což klade velké nároky na přesnost práce s hasičskou technikou,“ informovala mluvčí hasičů Vendula Horáková. Noční atmosféra dodává soutěži napětí a celá akce je tak pro diváky velmi zajímavá. V Seči u Chrudimi je vždy připravena perfektní trať a zázemí pro celou soutěž.

Bohuslav Šulc výstavbě požární stanice Seč věnoval veškeré nasazení a vedl ji dvacet let. Z jeho iniciativy se vybudovalo na požární stanici zázemí pro nácvik disciplín v požárním sportu. Také se podílel na preventivně-výchovné činnosti. Byl nezapomenutelným moderátorem řady společenských akcí a soutěží a skvěle vždy moderoval i soutěž NOČNÍ SEČ.