Festival na nábřeží Překročme řeku: Přijďte se pobavit na nábřeží Svitavy v Brně

BRNO – Na Festival na nábřeží Překročme řeku 2022 zve nový banner na obřanském mostě. Jako vždy se malí i velcí mohou ve Slunečních lázních těšit na zábavný program a ledacos dobrého na zub..

Prázdniny pro spolek Nábřeží Svitavy vyvrcholí v sobotu 20. srpna již 8. ročníkem festivalu Překročme řeku na nábřeží Svitavy. Po celou sobotu si na něm budete moci poslechnout kapely různých žánrů, podívat se na divadlo pro malé i velké, na dračí loď, divadélko Sandry Riedlové, tvořivé dílničky, vyzkoušet sportovní i výtvarné aktivity, projít si běžně nedostupné objekty či se projet parním vlakem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

A kdo na festivalu zahraje?

  • 14:00 – 14:40: OH DEER – nová brněnská punk-rocková kapela.
  • 15:15 – 16:05: HLADOLET – Brněnská hudební skupina kolem zpěváka, kytaristy a autora Břetislava Bartuska, její repertoár tvoří skladby ve stylu Retro folk & blues & jazz.
  • 16:25 – 17:15: EVOLET – Projekt slovenské v Brně usazené písničkářky Evy Jurčákové.
  • 17:35 – 18:25: DURA & BluesGroove – Srdce slovenské bluesové scény Juraj Dura Turtev pravidelně vystupuje i v ČR v různých uskupeních s rozmanitými muzikanty.
  • 18:45 – 19:25: BLOODY MARY – Punk-rock’n’rollová klasika, která vznikla v roce 2013 a má za sebou řadu koncertů a dvě desky.
  • 19:45 – 20:45: CZARDASHIANS – balkanSKA, ciganSKA, slovanSKA – Strhující autentická kapela, která si své koncerty maximálně užívá. Těší se na vás OBRspolek!