Zlínští cestující, pozor na změnu. V sobotu pojedou autobusy po objízdné trase

ZLÍN – Z důvodu konání festivalu Fedo a Truck Sraz Zlín pojedou v sobotu 20. 8. autobusy po objízdné trase. Od 9 do 13 hodin dojde k úplné uzavírce silnice I/49, úsek Zlín-nemocnice-Zlín,Dlouhá.

Autobusy ve směru na autobusové nádraží nebudou zastavovat u nemocnice a na Dlouhé. Pojedou objízdnou trasou přes ulici Podvesná XVII., Benešovo nábřeží a dále po ulici Dlouhá a Vodní k autobusovému nádraží. Pro výstup cestujících autobusy zastaví na zastávce MHD Baťova nemocnice-vozovna jako náhradní za zastávku Zlín, nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Vozy ve směru na Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm, Ostrata a Všemina neobslouží zastávku Divadlo a Nemocnice. Pojedou objízdnou trasou po ul. Gahurova, Štefánikova a Díly VI. Cestující nastoupí na zastávce MHD Slovenská, Divadlo a Příční. Linka městské hromadné dopravy 31 bude vedena obousměrně po Štefánikově ulici a označena jako 31X, po trase zastaví na všech zastávkách.