Školka bude mít novou cestu, práce se neobejdou bez uzavírky

TRUTNOVSKO – U místní mateřské školy je delší dobu plánovaná úprava příjezdové cesty, stavební práce se však neobejdou bez úplného uzavření dotyčné oblasti. Řidiči z okolí by si měli dát proto pozor, kde by neměli parkovat.

V minulých dnech se mateřská škola v Lipnici ve Dvoře Králové nad Labem dočkala dlouho očekávané rekonstrukce příjezdové cesty. Stavební práce se však neobejdou bez úplné uzavírky, která potrvá do čtvrtka 8. září. Jedná se o úsek od domu čp. 2 na křižovatce se silnicí č. II/300 směrem k domu za hřištěm. Dojít by také mělo na osazení silničních obrubní a místní by si měli své vozy přeparkovat mimo prostory stavby. „Na pondělí 12. září 2022 je naplánována betonová stabilizace vozovky a na čtvrtek 15. a pátek 16. září pokládka asfaltových vrstev. Rezidentům se omlouváme za případné komplikace spojené se stavební činností, děkujeme za pochopení,“ dodává za město Jan Skalický.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.