VIDEO: Drsný útok v Brně: Přepadli a okradli mladíka. Zůstal ležet na ulici v bezvědomí

BRNO – Oběti drsného útoku a loupeže se v Brně stal šestadvacetiletý muž z Brněnska, který původně přijel v červnu do města za zábavou.

V druhé polovině června se vydal mladý muž z Brněnska za zábavou do Brna. Po půlnoci se u hlavního nádraží potkal se skupinkou mladých lidí, se kterými se dal do řeči. Společně si koupili alkohol a přesunuli se do parku mezi novými budovami v Přízové ulici. Tam se všichni bavili a popíjeli. Podle výpovědi poškozeného mladíka jej znenadání jedna část skupiny napadla a povalila na zem, kde do něj někteří kopali, jiní jej bili pěstmi. Během útoku mladík upadl do bezvědomí. Když se po nějaké době probral, zjistil, že byl okraden o mobilní telefon, peněženku s penězi a doklady a o bundu, kterou měl na sobě. Prosil proto kolemjdoucí, aby zavolali policii. „Kriminalistům pracujícím na případu se podařilo zajistit video, na kterém je útok na mladého muže zachycen. K dispozici mají i snímky důležitých svědků, dalších členů skupiny mladých lidí, kteří se v době napadení na místě nacházeli. Vyzývají je proto, aby zavolali policistům na linku 158 a pomohli ozřejmit podrobnosti konfliktu,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.