15letá a 17letý se chovali nevhodně na bruntálské zastávce MHD. Známe detaily!

BRUNTÁL – Policisté z okresu Bruntál mají aktuálně na pilno s vyšetřováním nevhodného chování dvojice mladistvých. Akce, o které se zatím neví, zda bude klasifikována jako přestupek, nebo trestný čin, se navíc dopustili před očima kamarádů.

„Dvě mladistvé osoby se opravdu chovaly zcela nevhodně na ulici Uhlířské v Bruntále. Stalo se tak toto pondělí před půl jedenáctou hodinou v noci,“ potvrdil případ policejní mluvčí René Černohorský.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Mladiství se pohybovali v bruntálských ulicích 15. srpna pozdě večer. Z neznámých důvodů přitom začala dívka a chlapec před zraky dalších tří osob bezdůvodně kopat do polykarbonátové výplně zdejší autobusové zastávky.

„Tím mladiství vykopnuli spodní části výplně zastávky. Celková hmotná škoda, která na místě vznikla je okolo tisíce korun,“ upřesnil detaily policejní mluvčí.

Podle místních policistů se nyní intenzivně vyšetřuje, zda pachatelé naplnili skutkovou podstatu trestného činu výtržnictví, nebo jestli se jedná o protiprávní jednání přestupkového charakteru.