Šumperští kriminalisté pátrají po nebezpečném recidivistovi. Pokud byste ho potkali, ihned kontaktujte policii

ŠUMPERSKO – Šumperští kriminalisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po 31letém muži. Jednak potřebují prověřit nezákonné jednání a jednak mají obavy o jeho život a zdraví. Pokud byste dotyčného někde potkali, nesnažte se jej zadržet, ale ihned kontaktujte policii. 

Hledaný muž má bohatou trestní minulostí a možné násilnické sklony. “Mohl by být i ozbrojený,” upřesnila policejní mluvčí Marie Šafářová. Kriminalisté jej nyní hledají jednak v souvislosti s prověřováním nezákonného jednání, jednak z obavy o jeho život a zdraví, protože vyhrožoval sebepoškozením. Muž bydlí v okrese Šumperk, je vysoký asi 190 centimetrů, vypadá na 30 až 35 let. Je střední postavy, má hnědé vlnité vlasy a hnědé oči. Pokud víte, kde se zdržuje, nebo se s dotyčným někde setkáte, nesnažte se jej zadržet, ale ihned kontaktujte policii na lince 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.