Akce, Den plný zábavy pro celou rodinu, vypukne už příští sobotu

JIČÍNSKO – Odpoledne plné zábavy, her, adrenalinu a zážitků, na které budete rádi vzpomínat vás čeká v autocrossovém areálu Štikovská rokle u Nové Paky. Uvidíte nejen nejnovější modely ŠKODA iV, jízdu autocrossových speciálů, ale také hudební vystoupení, ani děti nebudou ochuzeny o skvělou zábavu.

Mezi další atraktivnosti programu bude určitě patřit setkání s ambasadory HAVEX-auto s Petrem Pilátem, který je jedničkou ve free style motokrosu, Vaškem Fejfarem – legendou a Mistrem Evropy v autocrossu a zpěvačkou Evou Matějovskou.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dospělí si na akci mohou vyzkoušet jízdu na čtyřkolkách nebo na 3D simulátoru, kde se stanou jezdcem rally a můžou poměřit své síly s ambasadory. Děti se zabaví při animačním programu s postavičkami Mlsotkové a PIGY & LILY, užijí si oblíbené dětské tetování nebo výrobu slizu. Maminky si odpočinou v beauty a relax koutku, do tance se můžete zapojit u vystoupení zpěvačky Nikity a skupiny Čipřido. Den vyvrcholí hudebním vystoupením zpěvačky Evy Matějovské.

Příjemnou informací jistě je, že je vstupné zcela zdarma.